work
 • Virtualno vstopite v prostor

360° Virtualni Sprehodi ali 360° Ogled

Doživite popolnoma navdušujoče navidezne prostore, ki se zdijo tako resnični, kot da ste tam. 360° virtualni sprehodi za nepremičnine so popolnoma nova oblika 3D medijev. Kupcem stanovanj omogočajo, da se premikajo po nepremičnini in jo vidijo s katerega koli zornega kota.

<b>360 ° Virtualni SprehodI</b>

360 ° Virtualni SprehodI

360° Virtualni sprehodi s HDR panoramami vam zagotavljajo tekočo in nemoteno izkušnjo, s katero si lahko nepremičnino ogledate iz vseh kotov.

Nepremičnino lahko zasukate, da vidite kote, ki jih drugače morda ne bi videli v živo in si vzamete čas, da podrobneje pregledate vsak prostor.

<b>Prostorski Načrti</b>

Prostorski Načrti

Skupaj s 360° virtualnimi sprehodi oz ogledi vam omogočamo še ptičji pogled na postavitev nepremičnine z našimi tlorisi. Uporaba natančnih prostorskih načrtov v marketinškem paketu bo povečala prepoznavnost vaše nepremičnine in vam pomagala pridobiti že informirane in resne kupce. Od stanovanj do večjih hiš, prostorske načrte izmerimo, izrišemo in dostavimo v 48 urah.

360° Virtualni Ogled: Primer Vile v Portorožu, Slovenija

Prostorski načrti: Primer Vile v Portorožu, Slovenija

 • STORITEV 360 Z DODATKOM PROSTORSKEGA NAČRTA

360° VIRTUALNI SPREHODI

360° virtualni sprehodi potencialnim kupcem pomagajo spoznati dom, preden ga osebno obiščejo, ter s tem lažje odločijo ali je hiša primerna zanj njih ali ne, kar agentu prihrani čas in težave pri osebnem ogledu hiše nekomu, ki ne namerava opraviti nakupa.

V Video+ vam ponujamo ugodno ceno za storitev 360° virtualni ogledi glede na velikost vaše nepremičnine. Hkrati pa si lahko izberete še prostorski načrt, ki je ključen in pomemben dodatek pri katerikoli prodaji nepremičnine.

Celotno gradivo dostavimo v 48 urah preko linka v spletni pošti.

work

POSLUJEMO PO CELI SLOVENIJI

Območja storitev

Naša ekipa fotografov in videografov je na voljo za fotografiranje nepremičnin in ostalih storitev v treh večjih mestih Slovenije:

 • Ljubljana
  in okolica
 • Maribor
  in okolica
 • Koper
  in okolica

Drugod v Sloveniji

V kolikor pa se vaša nepremičnina nahaja kje drugod v Sloveniji pa vam moramo zaračunati doplačilo za stroške prevoza v višini €20.

ZAUPAJO NAM

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na naše novice

Naš cilj je izdelovanje atraktivnih vizualnih vsebin za današnje okolje trženja nepremičnin v Sloveniji. Navdušeni smo nad tem, da lahko strankam pomagamo pri rasti in doseganju novih višin v poslovanju z nepremičninami.

SLEDI NAM NA

STORITVE

POMOČ

KONTAKT

030.383.873

Gospejna 14
2000 Maribor
Slovenija