Kakovostna fotografija je temelj oglaševanja nepremičnin.

Danes skoraj 90% vseh kupcev začne iskanje nepremičnin na spletu, zato je zdaj, bolj kot kadarkoli prej, pomembna kakovostna fotografija nepremičnin, da potencialne kupce navdušite dovolj za osebni ogled vašega oglasa.

Za razliko od drugih podjetij za fotografiranje nepremičnin uporabljamo posebno tehniko fotografiranja in pazimo, da so okna in zunanjost izpostavljena, da so koti ravni in enakomerne višine ter da je barvni ton prostora skladen in resničen. Imamo tudi napredne tehnike editiranja, s katerimi lahko na fotografiji kaj zamenjamo ali dodamo zaslone in druge elemente, s katerimi izboljšamo celoten videz vašega prostora.

Prvi vtis je pomemben

Kot profesionalni fotografi, vam bomo pomagali, da svojo nepremičnino predstavite
tako, da bo izstopala na spletu in privabljala poglede.

Styling in priprava

Zagotovljamo vam izobraževanje o tem, kaj lahko pričakujete od fotografiranja, kako se pripraviti in nasvete za pripravo in oblikovanje vsakega prostora v vaši hiši ali stanovanju.

Ključne funkcije

Zajeli bomo vse prostore, hkrati pa poudarili ključne značilnosti vaše nepremičnine, tako da si bodo potencialni kupci ali gostje lahko predstavljali sebe v vašem domu.

Visokokakovostni rezultati

Slike fotografiramo s profesionalno opremo in podvržene so strogemu postopku preverjanja kakovosti, preden vam jih oddamo za objavo.

“Fotografija nepremičnin je najpomembnejše tržno gradivo, ki vam je na voljo za prodajo vaše nepremičnine. Zaradi tega sem na tisoče ur izpopolnjevala svojo obrt, doma in v tujini, ter poleg ponudbe videjev in ostalih storitev, želim svojim strankam zagotoviti izdelek, ki je resnično edinstven na današnjem trgu nepremičnin v Sloveniji.”

– Olga Brycht, lastnica & fotografinja

HDR FOTOGRAFIJA

Da se nepremičnina prikaže na naboljši možen način, je potrebno veliko znanja in izkušenj s kompozicijo, osvetlitvijo in urejanjem prostorov ter znanja kdaj in kako posneti fotografijo.
Zaupajte, da boste z našo storitvijo dobili trenutno najboljše izdelke na področju nepremičninskega trga v Sloveniji.

 • Dve storitvi v enem paketu

HDR FOTOGRAFIJA + VIDEO

Izkoristite ugoden video+ paket HDR fotografij + Video (cena glede na velikost vaše nepremičnine), ki pa zajema fotografiranje + snemanje, obdelavo fotografij + montažo videja ter dostavo gradiva v samo 3 dneh.

POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj je fotografija nepremičnin?

Fotografija nepremičnin je fotografiranje zunanjosti in notranjosti stanovanj, hiš ali poslovnih objektov z namenom predstavitve nepremičnine na spletu za hitrejšo, lažjo in uspešno prodaje ali oddajo. V video+ smo skozi leta izkušenj in izobraževanja v tujini izpopolnili svoj slog in tehniko, ki zajema proces mešanja večih posnetkov v eno sliko, da se prostor čim bolje in lepše izpostavi.

Kaj zajema storitev HDR fotografije?

Celoten proces od nastanka do oddaje fotografij poteka v treh stopnjah:

 

 1. Fotografiranje: Od 1-2uri slikanja na lokaciji nepremičnine z profesionalno opremo, naravno svetlobo in pomožnimi bliskavicami.
 2. Editiranje fotografij: Odvisno od števila slik porabimo za editiranje še dodatnih 1-2 uri. Uporabljamo posebno tehniko HDR mešanja večih posnetkov z različno osvetlitvijo, da dobimo čim lepšo izpostavljenost, popravimo barvne odtenke luči in naravne svetlobe, odstranimo ali popravimo morebitne malenkosti v prostoru, poravnamo vertikalne linije in exportiramo v primerno datoteko.
 3. Oddaja fotografij: Datoteko slik naložimo v oblak, uredimo galerijo in pošljemo link do prenosa naročniku preko spletne pošte.

Koliko časa traja fotografiranje nepremičnine?

Trajanje fotografiranja vaše nepremičnine je odvisno od velikosti in števila prostorov, ki bi jih želeli poslikati. Trudimo se, da smo hitri in vestni. Za okrog 100m²-150m² porabimo približno 45minut.

Koliko fotografij dobim?

Če je prostor majhen in ne omogoča slikanja iz različnih kotov potem je dovolj ena slika, ki dobro prikaže prostor ( to so običajno majhne kopalnice, utility prostori itd.). Drugače pa se vedno potrudimo, da posnamemo vsako sobo ali prostor iz vsaj 2-3 kotov, da vam omogočimo izbiro slike ali kota v prostoru, ki vam je najbolj všeč. Odvisno tudi od velikosti vaše nepremičnine običajno dostavimo nekje med 15-30 editiranih slik.

Kako naročim storitev HDR fotografija?

Fotografiranje lahko enostavno in hitro naročite preko našega spletnega naročila tukaj. Po kliku na spletno naročilo sledite navodilom, izberite fotografa, datum in uro ter po želji plačajte naročilo zdaj ali kasneje.

Lahko pa nas tudi pokličete na 030.383.873. Z veseljem vam bomo rezervirali termin in odgovorili na vprašanja.

Kako se naj pripravim na fotografiranje nepremičnine?

Pomembno je, da se vaše stranke oz. lastniki nepremičnin čim bolje predstavijo, ko pride čas za prodajo svoje lastnine. Na spletni strani Videoplus.si/Navodila-za-pripravo smo pripravili priročen videoposnetek in seznam navodil, ki vam in vašim strankam pomaga, da se predstavijo v najboljši luči in prodajo nepremičnino hitreje kot kdaj koli prej.

Kakšna je cena fotografiranja nepremičnin?

Cena je določena glede na velikost vaše nepremičnine. Oglejte si naš cenik fotografiranja, izberite velikost nepremičnine (m²) in pokazala se vam bo cena. Cena je običajno bolj ugodna, če fotografiranje naročite v paketu z drugimi storitvami.

V kolikor pa imate namen fotografiranja večih nepremičnin ali pa bi se želeli dogovoriti za dolgotrajno sodelovanje pa smo pripravili posebno ponudbo za nepremičninske agencije in agente, ki si jo lahko ogledate tukaj.

A so vaši fotografi sploh usposobljeni za fotografiranje nepremičnin?

Naše poslanstvo pri Video+ je zagotoviti dosledno in kakovostno delo. Naši fotografi se poglobijo v učni načrt z namenom, da posnamejo čim boljše fotografije in video posnetke vaših nepremičnin. Z vsakim fotografom imamo dvomesečno izobraževanje za delo z našo tehniko in naknaden preizkus znanja v zadnjih 2 tednih fotografiranja oz. snemanja.

POSLUJEMO PO CELI SLOVENIJI

Območja storitev

Naša ekipa fotografov in videografov je na voljo za fotografiranje nepremičnin in ostalih storitev v treh večjih mestih Slovenije:

 • Ljubljana
  in okolica
 • Maribor
  in okolica
 • Koper
  in okolica

Drugod v Sloveniji

V kolikor pa se vaša nepremičnina nahaja kje drugod v Sloveniji pa vam moramo zaračunati doplačilo za stroške prevoza v višini €20.

ZAUPAJO NAM

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na naše novice

Naš cilj je izdelovanje atraktivnih vizualnih vsebin za današnje okolje trženja nepremičnin v Sloveniji. Navdušeni smo nad tem, da lahko strankam pomagamo pri rasti in doseganju novih višin v poslovanju z nepremičninami.

SLEDI NAM NA

STORITVE

POMOČ

KONTAKT

030.383.873

Gospejna 14
2000 Maribor
Slovenija