video+ vas bo naredil
ponosne na svojo nepremičnino

Naš cenik fotografiranja nepremičnin, skupaj z videografijo in ostalimi storitvami, je za namene oglaševanja nepremičnin, nepremičninskih agentov in agencij, kakor tudi ponudnikov AirBnb, počitniških nastanitev, hotelov ali restavracij.

*Cene so aktualne za leto 2020. 
Prosimo, izberite velikost (m²) vaše nepremičnine za točen ogled cene storitve ali paketa

VSE STORITVE V ENEM

Izberite si svoj paket

Prednosti Video+ paketov

Povežite storitve v paket in izkoristite prednosti paketne ponudbe. Širok izbor nadgradenj in edinstvene
storitve za vsakega posameznika.

Izbrane storitve

Vnaprej določena izbira ključnih storitev, ki bodo
pripomogle k prodaji nepremičnine

Nižja cena

Poenotena in ugodna cena večih storitev s popustom.

Hitro naročilo

Izberite svoj paket, datum in uro ter plačajte naročilo
v našem enostavnem sistemu naročanja.

Nadgradnje

Širok izbor nadgradenj za posamezne storitve.

ONE – STOP – SHOP

Naročite posamezno storitev

Kot dodatek paketu ali kot samostojno storitev.

Nadgradite svoj paket z dodatkom

Prilagodite svojo izkušnjo z dodajanjem dodatnih storitev ali nadgradenj kateremu koli od naših paketov.

POSLUJEMO PO CELI SLOVENIJI

Območja storitev

Naša ekipa fotografov in videografov je na voljo za fotografiranje nepremičnin in ostalih storitev v treh večjih mestih Slovenije:

  • Ljubljana
    in okolica
  • Maribor
    in okolica
  • Koper
    in okolica

Drugod v Sloveniji

V kolikor pa se vaša nepremičnina nahaja kje drugod v Sloveniji pa vam moramo zaračunati doplačilo za stroške prevoza v višini €20.

POGOSTA VPRAŠANJA

Kako dolgo traja fotografska ali video seja?

Čas slikanja ali snemanja je odvisen od velikosti vaše nepremičnine. Manjša oz. srednje velika stanovanja v mestih fotografiramo nekje v 1-2 urah, medtem ko hiše ali večje vile potrebujejo 2-3 ure. Dodajte še 30min-1 uro v primeru, da ste naročili več storitev hkrati.

Kako se naj pripravim na snemanje oz slikanje?

Pomembno je, da se vaše stranke oz. lastniki nepremičnin čim bolje predstavijo, ko pride čas za prodajo svoje lastnine. Na spletni strani Videoplus.si/Navodila-za-pripravo smo pripravili priročen videoposnetek in seznam navodil, ki vam in vašim strankam pomaga, da se predstavijo v najboljši luči in prodajo hitreje kot kdaj koli prej.

Kaj se zgodi, če moram odpovedati oz preklicati storitev?

Ko je vaša storitev potrjena velja za popolno rezervacijo termina. Domnevali bomo, da se bo storitev zgodila in le-ta se ne bo znova potrjevala, razen če se je na našem koncu kaj spremenilo. Imate možnost, da storitev preložite brezplačno kadar koli razen v naslednjih primerih:

ODPOVED NA ISTI DAN:
Odpoved v 24 urah do začetka snemanja znaša 50% pologa oz. kavcije za naročilo.

ODPOVED NA MESTU SNEMANJA:
V roku ene ure po snemanju in do 20-30 minut po dogovoru ob srečanju je zaračunan 50% polog + 75€ na zaposlenega. Samodejno odpoved damo, če stranka ni dosegljiva po 20-30 minutah, ko smo že na dogovorjeni lokaciji.

RAZLOG ZAKAJ POBIRAMO POLOG ZA ODPOVED:
Ta polog imamo, ker je v tako kratkem času nemogoče pridobiti novo stranko za termin, ki smo ga držali za vas. To je za nas izgubljen posel in izgubljen čas.

IZJEME PRI ZARAČUNANJU ODPOVEDNEGA POLOGA:
Razumemo, da se nesrečne okoliščine le zgodijo, zato se z vami z veseljem pogovorimo in po možnosti naredimo izjemo. Odpoved zaradi dežja se ne plačuje, vendar oblačno / sivo nebo velja za dobro vreme za snemanje ali slikanje in ni izvzeto (saj lahko nebo zamenjamo za vas po potrebi). Edina izjema od tega bi bila odpoved ob somraku, ki potrebuje optimalen / delno oblačen dan za slikanje.

A vračate denar za kupljene storitve?

Če niste zadovoljni z našo storitvijo in ste prebrali naš program pravilnika o 100-odstotnem zagotavljanju zadovoljstva, vam z veseljem ponudimo vračilo denarja v roku 1–30 dni po prvotnem terminu naročila. Po 30 dneh bo vračilo dodano na vaš račun pri video+ kot predplačilo za naslednja naročila.

Kaj se zgodi v primeru 'no-show'-a?

V primeru, da se kljub dogovorjenemu terminu stranka oz. naročnik ne prikaže in je nedosegljiv/a, zaračunamo 50% polog + 75€ na zaposlenega. Samodejno odpoved damo, če stranka ni dosegljiva po 20-30 minutah, ko smo že na dogovorjeni lokaciji.

RAZLOG ZAKAJ POBIRAMO POLOG ZA ODPOVED:
Ta polog imamo, ker je v tako kratkem času nemogoče pridobiti novo stranko za termin, ki smo ga držali za vas. To je za nas izgubljen posel in izgubljen čas.

IZJEME PRI ZARAČUNANJU ODPOVEDNEGA POLOGA:
Razumemo, da se nesrečne okoliščine le zgodijo, zato se z vami z veseljem pogovorimo in po možnosti naredimo izjemo. Odpoved zaradi dežja se ne plačuje, vendar oblačno / sivo nebo velja za dobro vreme za snemanje ali slikanje in ni izvzeto (saj lahko nebo zamenjamo za vas po potrebi). Edina izjema od tega bi bila odpoved ob somraku, ki potrebuje optimalen / delno oblačen dan za slikanje.

V kolikem času dostavite posneto gradivo?

Ko naši fotografi končajo s snemanjem, naložijo svoje slike in video datoteke ter jih pošljejo naši profesionalni ekipi za montažo. Editorji bodo vaše fotografije pripravili do naslednjega dne do 17. ure, video posnetke pa editirali in montirali v roku 48 ur. Ker naši editorji ne delajo ob nedeljah, bo dostavni čas za sobotna snemanja šele v ponedeljek pred 17. uro.

Kako naročim storitev?

Fotografiranje lahko enostavno in hitro naročite preko našega spletnega naročila tukaj. Po kliku na spletno naročilo sledite navodilom, izberite fotografa, datum in uro ter po želji plačajte naročilo zdaj ali kasneje.

 

Lahko pa nas tudi pokličete na 030.383.873. Z veseljem vam bomo rezervirali termin in odgovorili na vprašanja.

Kako plačam storitev?

Storitev lahko naročite preko našega spletnega sstem Naroči storitev, kjer po izbiri termina lahko plačate takoj v celoti ali s 50% pologom, ali pa odložite plačilo po storitvi. Nakar vam bomo poslali račun. Plačilo v celoti ali s pologom je možno preko Paypal-a.

Kaj se zgodi če pridemo na dogovorjen termin in nepremičnina še ni pripravljena na fotografiranje ali snemanje?

Če nepremičnina ni v čistem, razglednem stanju, zaračunamo 25€ preložitev termina. Za preprečitev tega uporabite naše nasvete in navodila za pripravo na snemanje tukaj.

Bodo fotografi/videografi pomagali pri premikanju pohištva?

Nobenemu od naših profesionalnih fotografov ne dovolimo, da bi pobiral ali premikal pohištvo. Lahko dajejo predloge, vendar ne prevzemamo odgovornosti za premikanje tuje lastnine. Na spletnem mestu Videoplus.si/navodila-za-pripravo smo pripravili video in seznam navodil, ki vam in vašim lastnikom stanovanj pomaga, da se pripravite na fotografsko ali video sejo.

Imate vprašanje na katero nismo odgovorili?

POKLIČITE NAS
030 383 873

ZAUPAJO NAM

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na naše novice

Naš cilj je izdelovanje atraktivnih vizualnih vsebin za današnje okolje trženja nepremičnin v Sloveniji. Navdušeni smo nad tem, da lahko strankam pomagamo pri rasti in doseganju novih višin v poslovanju z nepremičninami.

SLEDI NAM NA

STORITVE

POMOČ

KONTAKT

030.383.873

Gospejna 14
2000 Maribor
Slovenija