• POGOJI POSLOVANJA

Videografija

ČAS DOSTAVE
Vsa običajna videografija ima 48-72 urno izdelavo in dostavo. Če je video posnet na vikend, to podaljša dostavo do 72-96 ur. Lifestyle in videoposnetki profila agenta lahko trajajo do 5 delovnih dni. Ko je enkrat urejanje končano, bo poslano e-poštno sporočilo s povezavo na Dropbox do vseh datotek, kot tudi Vimeo in / ali YouTube povezavo.

VRSTA POSNETKOV:
Naša ekipa videografov ima napredne, visoko ločljive kamere, pritrjene na gimbalne sisteme, ki jih imamo zraven na vseh projektih. Naš cilj je zajeti vse ključne sobe, zunanjost in posebne lastnosti, za katere mislimo, da bodo najbolje osvetlile nepremičnino. Poudarjamo gibanje in pretok zaradi tega ne uporabljamo statičnih posnetkov.

EDITIRANJE:
Smo izkušeni kadri za postprodukcijsko montažo in nudimo pomoč pri zasnovi ter ​​jasni podaji sporočila vaše blagovne znamke. Vključimo vse grafične, vizualne učinke in zvočne posnetke v ozadju znotraj vsakega editiranja brez doplačila. Redna videografija prejme dve vrsti videoposnetkov, ko je urejanje končano: brez blagovne znamke (videoplus.si) različico in blagovno znamko (vaš logo). Stranka ima pravico do 1 brezplačnega editiranja. Dodatno editiranje je zaračunano v višini 75 EUR. Glede na vrsto posnetka je večina navadnih videoposnetkov dolga med 1-3 minut. Video posnetki na Instagramu so dolgi od 30 do 60 sekund.

VIRTUALNO UPODABLJANJE

ZAČETNI PROCES:
Sprva posnamemo prazne prostore vaše nepremičnine in število fotografij, ki jih določite. Ko so urejene te fotografije praznih sob, stranka mora določiti, koliko fotografij bi želela uprizoriti. Stranka mora hkrati tudi opisati interierni slog in vsebino prostorov.

ČAS DOSTAVE:
Po končanem začetnem postopku izbire običajno traja med 24 in 96 delovnimi urami, da se virtualna uprizoritev zaključi.

RETUŠIRANJE:
Vse sobe so uprizorjene / retuširane, da fotografijo napolnijo z ustrezno količino pohištva in/ali predmetov. Prvi krog sprememb po prejemu začetnih fotografij je brezplačen le, če naročnik ni zadovoljen z izbiro oz. postavitvijo pohištva. Če smo pa nalogo opravili zadovoljivo, vendar si stranka le premisli glede upodobitve, pa to stane dodatnih 50€ na fotografijo.

Videografske in fotografske pravice

video+ je lastnik video posnetkov ali fotografij posnetih na vaši nepremičnini in jih vi in z vami povezane stranke ne smejo ponovno prodati. S sklenitvijo storitvene pogodbe z nami se zavežete , da nam dajete pravico slikati na vaši nepremičnini oz. v vašem prostoru. Vsako delo, ki vam ga dostavimo, lahko uporabite za kakršno koli trženje in promocijo vaše nepremičnine ali za osebni marketing in promocijo.

FOTOGRAFIJA

ČAS DOSTAVE:
Običajna notranja / zunanja fotografija doma ima dostavo v naslednjem delovnem dnevu od ponedeljka do četrtka. Vse običajne fotografije, posnete v petek ali konec tedna, so premaknjene v časovni razpored dobave 48-72 ur. Če kombinirate navadni fotografski posnetek ob mraku ali želite fotografiranje ob somraku, prosim, pustite 48 ur za prejem vseh fotografij. To je posledica dejstva, da somraki podaljšajo čas snemanja do poznega večera (Opomba: čas obratovanja v somraku se ne sme uporabljati v zgodnjih večernih zimskih mesecih od novembra do februarja).

VRSTA FOTOGRAFIJE:
Za redne, neomejene domače fotografije fotografiramo samo ključne notranje in zunanje prostore. Posnetki od blizu niso navadno posneti, vendar jih je mogoče storiti, če nas z to prosite vnaprej. Fotografije notranje opreme (kot jih vidimo v arhitekturnem pregledu) niso del našega rednega fotografiranja, vendar se lahko opravijo za doplačilo in predhodnim obvestilom.

ŠTEVILO FOTOGRAFIJ:
Za redno, neomejeno fotografiranje doma ponavadi naši fotografi zajamejo osnovo s 10 izjemnimi fotografijami na 200 kvadratnih metrov. Pričakujte še do 4 dodatne fotografije na 100 kvadratnih metrov. Potrudimo se, da v vsaki sobi dobimo več kotov, vendar običajno ne slikamo naslednje: hodnike (razen če to ni velik hodnik), zelo majhne kopalnice, kleti / podstrešja / garaže (razen če so dokončane). Za fotografije ob somraku je naša standardna količina fotografij med 8 in 12 fotografijami.

RETUŠIRANJE:
Vse fotografije so retuširane zaradi uravnoteženosti beline, barv, osvetlitve, ravnanja in drugih osnovnih popravkov. Vsako manjše retuširanje (majhne nepravilnosti, kamere v ogledalih, bliskavice v oknih, zameglitev oseb, editiranje zaslonov televizorjev, dodajanje ognja kaminom, zamenjava neba) je brezplačna. Kvalitetna raven končne fotografije je odvisna od tega, kaj se šteje za manjše retuširanje. Primeri večjih retuširanj so: pritrditev razpok, vodnih pik na tleh, odstranjevanje predmetov, dodajanje vizualne vsebine televizorjem (razen presejalnih prostorov). Večje retuširanje je ločena cena 25€/fotografijo za vsako od prvih štirih fotografij in 20€/fotografijo za vsako sliko po tem. Navidezna uprizoritev in zamenjava pohištva velja za napredno retuširanje in ni del naših standardnih fotografiranj, razen če naročnik to zahteva in se zaveda dodatnih stroškov glede na stopnjo dela, ki ga je treba dokončati, in na ravno kakovosti katero želi..

ODPOVED NAROČIL

POTRDITEV NAROČILA:
Ko je vaša storitev potrjena velja za popolno rezervacijo termina. Domnevali bomo, da se bo storitev zgodila in le-ta se ne bo znova potrjevala, razen če se je na našem koncu kaj spremenilo. Imate možnost, da storitev premestite brezplačno kadar koli razen v naslednjih primerih:

ODPOVED NA ISTI DAN:
Odpoved v 24 urah do začetka snemanja znaša 50% predračuna oz. kavcije za naročilo.

ODPOVED NA MESTU SNEMANJA:
V roku ene ure po snemanju in do 20-30 minut po dogovoru ob srečanju je zaračunana 50% kavcija + 75€ na zaposlenega. Samodejno odpoved damo, če stranka ni dosegljiva po 20-30 minutah, ko smo že na dogovorjeni lokaciji.

RAZLOG ZAKAJ POBIRAMO PRISTOJBINO ZA ODPOVED:
Te pristojbine imamo, ker je v tako kratkem času nemogoče pridobiti novo stranko za termin, ki smo ga držali za vas. To je za nas izgubljen posel in izgubljen čas.

IZJEME PRI ZARAČUNANJU ODPOVEDNE PRISTOJBINE:
Razumemo, da se nesrečne okoliščine le zgodijo, zato se z vami z veseljem pogovorimo in po možnosti naredimo izjemo. Odpoved zaradi dežja se ne plačuje, vendar oblačno / sivo nebo velja za dobro vreme za snemanje ali slikanje in ni izvzeto (saj lahko nebo zamenjamo za vas po potrebi). Edina izjema od tega bi bila odpoved ob somraku, ki potrebuje optimalen / delno oblačen dan za slikanje.

ZAUPAJO NAM

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na naše novice

Naš cilj je izdelovanje atraktivnih vizualnih vsebin za današnje okolje trženja nepremičnin v Sloveniji. Navdušeni smo nad tem, da lahko strankam pomagamo pri rasti in doseganju novih višin v poslovanju z nepremičninami.

SLEDI NAM NA

STORITVE

POMOČ

KONTAKT

030.383.873

Gospejna 14
2000 Maribor
Slovenija