work
 • Foto + Video z dronom

SLIKANJE IN SNEMANJE IZ ZRAKA

Predstavite svojo nepremičnino in okolico s čudovitih razgledov. Fotografija in videografija z dronom sta nepogrešljivo orodje za uspešno prodajo nepremičnin s posebno postavitvijo, lokacijo katero bi želeli še posebej izpostaviti ali pa za prikaz krasnega stanovanja na vrhu stavbe. Navdihnite vaše kupce s ptičjo perspektivo in pogledov z osupljivih višav, katere lahko pričara le slikanje iz zraka.

SNEMANJE IZ ZRAKA

Video, ki je narejen iz zraka atraktivno prikaže vašo nepremičnino. Vi poveste vaše želje in stvari, ki jih želite izpostaviti kot vaše prednosti mi pa to izvedemo. Končni produkt je video visoke ločljivosti, ki na zanimiv način prikaže vaše prednosti.

KAJ VIDEO STORITEV ZAJEMA?

– Prelet z dronom in snemanje nepremičnine
– Video resolucije 2.4K ali 1080p (Full HD)
– Montaža štirih 30 sekundnih videjev

 • Obe storitvi v enem paketu

SLIKANJE IZ ZRAKA

SLIKANJE + SNEMANJE V ENEM PAKETU

Ker se 96% kupcev odloča za nakup hiš ali stanovanj prek spleta, morate njihovo pozornost hitro pritegniti, tako da jih navdušite z neverjetnimi posnetki. Zagotovite si prednost pred konkurenco s foto in video posnetki iz zraka. Le-ti so se izkazali za izjemno učinkoviti v marketingu in prodaji nepremičnin.

V Video+ vam ponujamo ugoden paket za obe storitvi hkrati. Paket zajema fotografiranje in snemanje videa z dronom, obdelavo fotografij in montažo videa ter dostavo gradiva, vse v samo 48 urah.

SLIKANJE IZ ZRAKA

Fotografiranje in snemanje iz zraka predstavi vašo nepremičnino iz različnih perspektiv, ki so najbolj atraktivne za predstavitev. Zagotovite si kvalitetne fotografije za marketing, ter se predstavite na način, ki bo pritegnil poglede.

KAKO POTEKA SLIKANJE?

– Fotografije iz zraka zajamemo s pomočjo drona
– Fotografira se iz različnih višin in perspektiv
– Zajamemo 5 fotografij s dronsko kamero
– HDR obdelava fotografij
– Dostavimo v 48 urah

work

POSLUJEMO PO CELI SLOVENIJI

Območja storitev

Naša ekipa fotografov in videografov je na voljo za fotografiranje nepremičnin in ostalih storitev v treh večjih mestih Slovenije:

 • Ljubljana
  in okolica
 • Maribor
  in okolica
 • Koper
  in okolica

Drugod v Sloveniji

V kolikor pa se vaša nepremičnina nahaja kje drugod v Sloveniji pa vam moramo zaračunati doplačilo za stroške prevoza v višini €20.

ZAUPAJO NAM

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na naše novice

Naš cilj je izdelovanje atraktivnih vizualnih vsebin za današnje okolje trženja nepremičnin v Sloveniji. Navdušeni smo nad tem, da lahko strankam pomagamo pri rasti in doseganju novih višin v poslovanju z nepremičninami.

SLEDI NAM NA

STORITVE

POMOČ

KONTAKT

030.383.873

Gospejna 14
2000 Maribor
Slovenija