work
 • Video predstavitev nepremičnin in nepremičninskih agentov

Kupci doživljajo resnično velikost,
razporeditev in gibanje v prostoru.

Ste vedeli, da video za nepremičnine privablja 6x več kupcev in da 86% spletnih kupcev med svojim iskanjem raje pogleda video vsebino, kot pa bere opis?

Vsak nepremičninski posrednik ima enako priložnost predstaviti svoje nepremičnine na spletu kot vsi drugi, vendar je večina sploh ne izkorišča. S tem zamuja priložnost za grajenje zaupanja, izpostavitev svoje blagovne znamke, ter najboljše in najučinkovitejše predstavitve svojih nepremičnin v vsakem oglasu na spletu.

Na današnjem trgu nepremičnin je video najmočnejši način prodaje nepremičnin, sploh če se želite ločiti od ostalih oglasov, zato je res škoda te priložnosti puščati neizkoriščene.

work

VIDEO ZA PREDSTAVITVE NEPREMIČNIN

V primerjavi s pisanjem besedil opisa nepremičnin, kar je zamudno delo, je dokazano, da so videji veliko boljša rešitev. Kupci hitreje ter veliko bolje ohranijo informacije o vaši ponudbi ob gledanju videa.

Z videjem lahko s sliko in besedo hkrati označite edinstvene in najboljše lastnosti, ki jih vaša nepremičnina ponuja, glasba pa jih popelje v nov svet nad katerim se bodo navdušili za oseben ogled. S tem takoj pridobite in ohranite pozornost kupcev, konkurenco pa pustite daleč za sabo.

VIDEO ZA NEPREMIČNINSKE POSREDNIKE

Kupci in prodajalci nepremičnin želijo vedeti, s kom bodo imeli opravka pri eni od najpomembnejših odločitev v svojem življenju – prodaji svoje nepremičnine. Kot nepremičninski posrednik je pomembno vzbuditi zaupanje, da veste o čem govorite, da ste dovolj konektirani in da seveda da lahko prodate nepremičnino.

Promocijski videji za nepremičninske posrednike pokažejo kupcem, kdo ste, in še pomembneje, kako izgleda sodelovanje z vami.

 • DOSTOPNA CENA Z UGODNIM DODATKOM

Video za nepremičnine

Video je postal običajen način preko katerega mnogi pridobivajo informacije na spletu in nepremičninski oglasi z videoposnetki imajo kar 400-krat več povpraševanja.

Vendar video za nepremičnine je lahko več kot le način predstavitve oglasa, z njim lahko prikažete tudi okolico, sosesko, življenjski slog in celo agente, ki prodajajo nepremičnino. Možnosti je veliko, zato vas vabimo da z nami delite svoje ideje!

Pri nas imamo na voljo dve vrsti videja: samostojni video za nepremičnino ali pa video za nepremičnino z nepremičninskim agentom.

POSLUJEMO PO CELI SLOVENIJI

Območja storitev

Naša ekipa fotografov in videografov je na voljo za fotografiranje nepremičnin in ostalih storitev v treh večjih mestih Slovenije:

 • Ljubljana
  in okolica
 • Maribor
  in okolica
 • Koper
  in okolica

Drugod v Sloveniji

V kolikor pa se vaša nepremičnina nahaja kje drugod v Sloveniji pa vam moramo zaračunati doplačilo za stroške prevoza v višini €20.

ZAUPAJO NAM

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na naše novice

Naš cilj je izdelovanje atraktivnih vizualnih vsebin za današnje okolje trženja nepremičnin v Sloveniji. Navdušeni smo nad tem, da lahko strankam pomagamo pri rasti in doseganju novih višin v poslovanju z nepremičninami.

SLEDI NAM NA

STORITVE

POMOČ

KONTAKT

030.383.873

Gospejna 14
2000 Maribor
Slovenija